Dag 50 Kessel

83 km hoogtemeters 50 of zo

Inmiddels zijn we dus weer in Nederland. Wat een heerlijkheid om weer boodschappen bij de AH te doen! We maken er vandaag een feestje van! De 50ste reisdag en de Appie heeft boontjes voor €0,99, een bloemkool van €1,00, appels, broccoli voor €0,79 komkommers, bananen. Dat is andere koek dan appels voor €4,99 de kilo en een bloemkool van €6,25! Ik waan me in een snoepwinkel! Welke groente ga ik kiezen? Boontjes op een campinggasstel is niet handig! 

Het menu wordt broccoli met tomatensaus  en pasta met vega kaas en een ijsbergsla met een appel van Noa’s boom en een tomaat.  

Heerlijk! 

We merken goed dat het later licht wordt en gisteren was het wat later dat we naar bed zijn gegaan! Daarom zijn we pas om half 7 opgestaan. Alles werd wat later daardoor! We moesten natuurlijk ook nog boodschappen doen voor het ontbijt en middageten. 

Het werd echt weer zo’n dag van opstappen,  afstappen, winkel, opstappen, foto’s maken, tas los enz, enz, Het schiet niet op! Maar het weer is heerlijk dat maakt veel goed. Vlak voor Roermond komen we langs het monument voor de slachtoffers van de oorlog in Nederlands IndiĆ«. Daar rijden we per toeval langs. Indrukwekkend! Maar ook met de kennis van nu een lastig vraagstuk uit onze geschiedenis. 

We rijden de Maasroute met knooppunten. Ik houd er van! Morgen ook nog een keer. Was niet de bedoeling, maar we hebben nu gedoe met mijn trapas. Ik zit nu rond de 4500 km op de teller! Toen begon het gedoe met Manliefs fiets ook. We hebben contact met de fietsenmaker en kunnen zaterdag beide weer nieuwe trapassen krijgen!  Op de video hoor je de tik. Nu worden de plannen weer anders! We fietsen morgen naar Arnhem. Halen daar de auto op, laten fietsen daar staan, rijden naar huis! Gaan dan zaterdag met auto net fietsen rek naar Arnhem en gallen de fietsen op en gaan vervolgens naar Rotterdam. Maar dat beteken wel dat we morgen een dikke 100 km moeten fietsen met een fiets die bij elke trap tikt! Het is niet anders!  Nu komen we toch nog bij Dochterkief! 

We genieten nu van onze lekkere maaltijd! 50 dagen fietsen is heerlijk! En net als het leven, het is nooit elke dag feest! 








Reacties