Dag 49 Berg én Terblijt

 28 km  fietsen 15 km wandelen 45 min zwemmen

Een laat geschreven blog vandaag! Daarom ook kort! Na een heerlijke nacht op de slaapbank van Rita zitten we om 7 uur al aan het ontbijt! Heerlijk! Een eitje, broodjes, yoghurt, een appel van Noa’s boom! 

Erg gezellig om met Rita te kletsen! De bedoeling is dat we vanmorgen een wandeling gaan maken naar het drie landen punt.  Om kwart over acht vertrekken we! Eigenlijk kennen we de omgeving niet! 40 jaar geleden hebben we in onze eerste tent gekampeerd in Gulpen! Maar daar weten we afgezien van de pruimen bomen niets meer van! Wat een heuvels zijn er ook in dit landschap. De weg ‘s middags van Aken naar Berg  en Terblijt waar we nu precies zitten, was ook veel klimmen en dalen! 

Maar de wandeling was prachtig! Er is zoveel te zien!  We drinken een kopje koffie op een terras met uitzicht op Achen! Rita is zo trots op haar stad!!! Wat is het bijzonder om hier met haar te lopen! Ze is zo verknocht aan haar pilcher genootschap in de stad Achen. Dat is zo prachtig om te zien! 

We een nog een heerlijk hapje en dan gaan we richting vrienden die op de camping in Berg en Terblijt staan! Zo gezellig! 

Ik zwem met mijn vriendin nog 45 min in binnenzwembad! In badpak lopen we terug naar de tent! Brrr, koud! Dan is het bijna ook 9 uur! Dan merk je goed dat het al eind augustus is! Het wordt al donker en koud ‘s avonds. 

We willen nog graag bij dochterlief aan! Maar onze agenda’s lopen niet synchroon! Dat betekent dat we nu rechtstreeks naar huis gaan! Nog 2 etappes dan zijn we thuis! 






Reacties