Pinksterweekend 2017

Hengelo gld. naar Lemele 55 km. 28 graden

Het beloofd redelijk weer te worden. Een mooie reden om een paar dagen fietsen te combineren met familie bezoekjes.
De planning is van Hengelo naar Lemele, vandaar uit naar Zuidwolde, dan naar Hoogersmilde, weer terug naar Zuidwolde en vandaaruit rechtstreeks weer naar huis. We moeten 270 km overbruggen en willen ondertussen ook allerlei bezoekjes afleggen.

Ik had deze week kamp met school. Door omstandigheden waren we op tijd terug. Ik was om 13.00 uur thuis en we konden mooi deze middag nog een eind fietsen. Ik heb een nieuwe app en had een route gezocht van Hengelo gld naar Lemele met als norm "makkelijk" fietsen. Bijna in een streep zijn we van Hengelo gld naar hier gereden. De wind in de rug, veel zon en een mooie omgeving. Dat zijn de ingrediƫnten van deze middag. Na 30 km rusten we net voor Nieuw Heeten. We nemen een sinaasappel met een wortel.
Daarna rijden we in een stuk naar Lemele. Het valt niet mee om een plekje te vinden, maar uiteindelijk belanden we op een boeren camping. Leuke veldjes, vriendelijke mensen en kleinschalig. Manlief heeft lekkere dingen gemaakt. We nemen nu een een salade en een zoete omelet. Naar eigen idee. Heerlijk. We genieten van een mooie zomer avond.

KM 60
Temperatuur 24 graden overwegend zonnig
Camping De Eskamp 14 euro
Menu spaghetti salade met zoete omelet




Reacties