De eerste dag van Hengelo naar Amerongen

 Lf 4 90 km


Jammer genoeg ging er wat fout. Ik had dit blog klaar en bij het plaatsen van de foto's verdween de tekst. Hier een nieuwe poging,
Rond een uur of half negen vertrokken we richting de Posbank. Ik had mijn fleece trui aan, want het wat nog best fris. Maar de zon scheen en de lucht was blauw. Met het pondje bij Dieren trokken we over de IJssel. Na een best klimmetje omhoog kwamen we op de Posbank. Tijd voor een kopje koffie.
Wat was het druk op de Posbank. Er waren meer mensen die fietsplannen hadden. We reden bijna in optocht. Via Rosendaal gaan we richting Doorwerth. Berg op en af. De wilde zwijnen zitten flink te woelen naast het fietspad. Dat maakt het fietsen p de mooie betonnen paden best eng. Even met je wiel er naast en je valt.
In Oosterbeek achter het Airbornmuseum is het tijd voor de lunch. De meegenomen salade gaat er goed in.Inmiddels zijn we zo´n kleine 40 km onderweg. We willen tot Amerongen, maar of dat lukt?
We vervolgen onze weg via Wageningen. Over de dijk. Het lijkt wel of heel Nederland fietst. De temperatuur stijgt. Via Rhenen gaan we naar Amerongen. Rond een uur of 5 arriveren we daar. Een leuke boerencamping De boterbloem.

Temperatuur 25 graden
Menu Pasta
Prijs Camping 15 euro






Reacties